Event La Cucina Italiana

Met veel plezier worden jullie op 28 april 2018 uitgenodigd op deze speciale ‘La Cucina Italiana' event te Balgerhoeke (Eeklo)! Onze kok Jerome Lamote zal ons die namiddag verrassen met een spectaculaire, kwalitatieve en 'zeer uitgebreide' workshop waarbij de lekkere Italiaanse keuken zal worden gepresenteerd. Onder professionele begeleiding maken we tezamen verschillende gerechten klaar. Uiteraard zal ook het proeven van Italiaanse topwijnen niet ontbreken! Alle praktische info en foto's vindt u hieronder.
Menu editie april 2018
Pesci fritti (gefrituurde zeevruchten) - Wijn : rosé chiù Il Civettaio/rosé Capolino Perlingieri
Ndundari con salsa di pomodoro e basilico. Ricottakussentjes met tomatensaus en basilicum - Wijn : rosso assay Luiano
Zuppa di pesce / Mediterraanse vissoep - Wijn : roero arneis Deltetto/fiano Capolino Perlingieri
Torta di nocciole / hazelnoottaart
Foto's editie april 2018
(Foto's editie 2017 vindt u op: https://www.tutitalia.be/pasta-workshop)
Datum
Zaterdag 28/04/2018 vanaf 14h (volzet)
(Taal gesproken tijdens dit event: Nederlands)

Locatie & Parking
Balgerhoeke 77, Eeklo.
Ruime en gratis parking in de nabije omgeving

Prijs
50 EUR/persoon
(als bijdrage voor de professionele begeleiding, de menu met meerdere gangen, aangepaste wijnen, deskundige uitleg, enz.)

Inschrijving
Vooraf inschrijven is noodzakelijk via email info@tutitalia.be of telefonisch op het nummer 0473 930 266. Wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt. Inschrijving is pas definitief na correcte betaling vooraf op rekeningnummer BE69 0017 7183 8978 op naam van Degustatiehuis - wijnhandel Jerome Lamote met vermelding van o.a. uw naam, aantal deelnemers,  benaming en datum event.

Voorwaarden
www.tutitalia.be/conditions, specifiek "artikel 20. Voorwaarden workshops / events"